Дипломи та грамоти скачать

Дипломи та грамоти

Шаблони українських грамот. Скачати безкоштовно.
Зразок листів подяки. Лист подяки батькам. Виражає Вам свою вдячність і говорить величезне людське. «Спасибі за Вашу участь у вихованні Вашого сина і житті класу. Успіх людини, безумовно, заслуга його найближчих людей з непомітними, на перший погляд, щоденними зусиллями, працею, терпінням і відповідальністю. Ми дякуємо Вам за творчий підхід і. активну життєву позицію.

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя! Лист подяки батькам. Щиро дякує Вам і виражає глибоку вдячність за виховання вашого сина, який показав. себе як учень, здатний глибоко мислити, долати труднощі, показувати прекрасні. результати, еремагаючи гідних суперників. Перемоги Вашої дитини – це наша загальна радість.

Бажаємо Вам усіляких благ, оптимізму, здоров’я, процвітання і більше людського тепла. Лист подяки батькам. виражає Вам глибоку вдячність. за хороше виховання вашої(го) дочки(сина) Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного.

щастя, успіхів в праці і у вихованні. Дякуємо за чуйність і взаєморозуміння. Лист подяки батькам. Виражаємо Вам глибоку вдячність. за проявлений інтерес до учбової.

діяльності вашої(го) дочки(сина) і. за участь в справах класу. Бажаємо Вам міцного здоров’я. сімейного щастя, успіхів в праці і. у вихованні вашої дитини. Дякуємо за чуйність і взаєморозуміння. Почесна грамота учневі. за добросовісне відношення до учбового і творчого процесу.

Бажаємо залишатися лідером в тій області, де у тебе все виходить, не втомлюючись осягати нове, долаючи небачені труднощі і перешкоди, перемагаючи гідних суперників, найсильніших конкурентів. Щиро бажаємо тобі здоров’я, благополуччя і нових звершень на благо твоєї сім’ї і усієї Вітчизни! Почесна грамота учневі. за добросовісне відношення до учбового і освітнього процесу. Твої досягнення і перемоги – приклад працездатності, цілеспрямованості, ентузіазму і самовіддачі. Це гідно наслідування!

Сподіваємося, що ти і далі удосконалюватимеш свої здібності так, щоб усі могли отримувати істинне задоволення від твоїх успіхів. Щиро бажаємо тобі здоров’я, благополуччя і нових звершень на благо твоєї сім’ї і усієї Вітчизни! Почесна грамота учневі. переможець в номінації «Спортсмен року». Твої досягнення і перемоги – приклад працездатності, цілеспрямованості, ентузіазму і самовіддачі. Це гідно наслідування! Бажаємо залишатися лідером в тій області, де у тебе все виходить, не втомлюючись осягати нове, долаючи небачені труднощі і перешкоди, перемагаючи гідних суперників, найсильніших конкурентів. Спасибі, що особистим прикладом доводиш: зірку з неба можна дістати!

Почесна грамота учневі. за активну участь в спортивних змаганнях. за сміливість, оптимізм, завзятість в досягненні мети. за волю до перемоги і уміння знаходити правильне рішення. Бажаємо залишатися лідером в тій області, де у тебе все виходить, перемагаючи гідних суперників. Почесна грамота учневі.

За хороше навчання і активну участь в житті школи. На активістах світ зростає і школа тут — не виключення. І те, що життя у нас кипить — без сумніву, твоя заслуга! Нехай оптимізм не вичерпується і б’є фонтаном натхнення! Тобі ми грамоту вручаємо за нескінченний рух! Щиро бажаємо благополуччя і нових звершень! Почесна грамота учневі. за хороше навчання, за доброту душі і розум.

за сміливість в оволодінні знанням. за те, що впораєшся завжди з будь-яким з важких випробувань. Щиро бажаємо тобі здоров’я, благополуччя і нових звершень на благо твоєї сім’ї і усієї Вітчизни! Почесна грамота учневі. за прагнення вчитися краще і уміння не сумувати. у важкій ситуації.

за подолання труднощів на страшних контрольних. і в складних домашніх і що терпіння і праця тебе до перемоги приведуть.



  • Дипломи та грамоти

  • Дипломи та грамоти
  • Вам может понравиться: